Over mij

Portret Corina

Mijn naam is Corina-Heubers-Janszen, (geboren 1953)

Schilderen is sinds ruim 20 jaar een hobby van mij. Op het gymnasium vond ik tekenen al een leuk vak.

Na de schooltijd heb ik er jarenlang niet veel meer mee gedaan. Totdat ik ruim 20 jaar geleden de hobby herontdekte. Ik begon met een cursus bij de Artis Ateliers. Daarna zijn er nog vele verschillende cursussen gevolgd in verschillende technieken. Eerst werkte ik veel met pastelkrijt en tegenwoordig vooral met acryl en soms met aquarel. Ik heb o.a. cursussen gedaan in portretschilderen, vrije onderwerpen, workshops in Griekenland.

Het schilderen deed ik altijd naast mijn loopbaan als fysiotherapeute. Na 38-jaar heb ik mijn praktijk beeindigd en heb ik nu meer tijd om me aan mijn hobby te wijden .Ik heb geen vast onderwerp met schilderen. Vaak schilder ik ook tijdens het draaien van muziek wat er in me opkomt. Of haal inspiratie uit dingen die ik zie tijdens de reizen die ik in het buitenland heb gemaakt. Daarnaast is het schilderen ook een prima manier om emoties te verwerken.

De website is gestart omdat het me leuk lijkt om naast vrienden en familie ook andere mensen kennis te laten nemen van mijn werk.

Indien u interesse heeft in mijn werk kunt u contact met me opnemen.